بمب‌هاي خفه كننده. براي كساني كه در سنگر‌هاي زيرزمين يا غار‌ها پنهان شده‌اند. بمب‌هايي كه مي‌تواند محيط را به‌سرعت از اكسيژن تخليه و پناه‌گرفتگان را خفه كند.

حس‌گر‌هاي تنفسي كه قادرند به‌واسطةبوي مخصوص تنقس دشمن معلوم (كه مي تواند يك شخص يا نژادی خاص باشد) از طريق هوا، او را شناسايي كرده و براي مورد اصابت قرار گرفتن، تشخيص دهند.

موشك‌هاي شبه ليزري كه با تششعات خود، بدون آسيب رساندن به تأسيسات، و با توليد حرارت بسيار بالا، بدن دشمن را مي‌سوزانند و او را از بين مي‌برند.
و چندين چشمة ديگر… و سرانجام طرح‌هاي جنجالي سلاح‌هاي هسته‌اي كوچك كه حتي مي‌توانند تا حد مدل شكلي يك موشك‌انداز استينگر،كوچك شوند و قادرند سنگر‌ها و پناهگاه‌هاي زيرزميني و ضدهسته‌اي را هم ويران كنند.



اگر شما جاي من بوديد چه فكر مي‌كرديد؟ مخاطب اين دندان نمايي‌ها كيست؟ به‌نظر من، آمريكا بدون آنكه بلندبلند بگويد، چند سالي است كه استراتژي جديدي را اتخاذ كرده است. و آن، تهديد رهبران است. مردم معمولي كه سنگر ضدهسته‌اي و زيرزميني ندارند تا از تكنولوژي سلاح‌هاي هسته‌اي و زيرزميني كوچك ناراحت شوند. كسي با آن‌ها كاري ندارد چه برسد به اينكه بخواهند از گلوله‌هاي هوشمند، بمب‌هاي خفه‌كننده، زيردريايي‌هاي مينياتوري يا هواپيماهاي بسيار كوچك بترسند. آمريكا در حال دور زدن كشور‌هاست‌. او به‌صورت غيرمستقيم سياست ارعاب و تهديد رهبران را درپيش‌گرفته است. اينكه، حواستان باشد اگر زير زمين يا در اعماق دريا برويد، اگر با محافظان بسيار احاطه شويد، اگر در غار‌ها پنهان شويد، اگر نفس هم بكشيد شما را پيدا مي‌كنيم و از بين مي‌بريم. پس با ما همراه شويد و مخالفت نكنيد.

اين سياست به صورت مدل، توسط مسئول اجرايي آمريكا در خاورميانه يعني اسرائيل انجام شد. سياست ترور رهبران مبارز فلسطيني. اين مدل كه آمريكا آشكارا آن را حمايت مي‌كرد پيامي بود به رهبران و شخصيت‌هاي بين المللي كه حواستان باشد. مسير قانوني آن هم در آمريكا هموار شد. قانون آمريكا اجازه داد تا مخالفان آمريكا و كساني‌كه در دادگاه‌هاي آمريكايي محكوم مي‌شوند، از كشور‌هاي خود ربوده و در آمريكا محاكمه شوند، در غيراين‌صورت مورد هدف قرار گيرند.
از طرفي مطمئناً روس‌ها و چيني‌ها و بعضي از ديگران در طول اين مدت مشغول خيالبافی نبوده‌اند... همچنين هر عملي عكس‌العملي دارد. يك قاعده مي‌گويد هرچه پليس‌ها قوي‌تر شوند، دزد‌ها هم قوي‌تر مي‌شوند بنابراين بايد به طراحان اين استراتژي تسليت گفت چون هم آن‌ها بوده‌اند كه باعث تجهيز تروريست‌ها به سلاح‌هاي پيشرفته و مرگبار شده و مي‌شوند. فكرش را بكنيد كه اگر تروريست‌ها به بمب‌هاي كثيف يابه سلاح‌هاي ميكروبيمجهز شده يا مجهز شوند چه جهنمي در انتظار سيبل‌هاي بزرگي مثل آمريكا و اروپا خواهد بود …



بگذريم اما نگذريم. به آقاي پوتين پيشنهاد مي‌كنم كه خود را بيش از حد سرگرم استراتژي سپر دفاع موشكي نكند. آقاي پوتين! درست است كه به موازات پيشرفت‌ آمريكايي‌ها در طرح مذكور تو بايد سرعت موشك‌هاي قاره‌پيماي خود را بالا ببري (البته به نظر من اين درست نيست) اما مواظب باش كه يك چشم باقيمانده را از درون كشورت از دست ندهي. سونامي اندونزي نه، سونامي گرجستان و اكراين و قرقيزستان را مي‌گويم. درست است كه سرعت اين سونامي كم است اما مواظب باش شايد طرح‌هاي ديگري هم در كار باشد. نظرت دربارة روسيه سفيد چيست ؟ بد اكرايني نيست. چچن چه طور؟ چقدر اسمش شبيه افغانستان است !...

برگرديم به واكنش روسيه در برابر هنرنمايي‌هاي نظامي آمريكا. روسيه در برابر اين نعره‌هاي خاموش آمريكا سكوت نكرد بلكه آن‌ها هم كارهايي را به انجام رساندند. به‌عنوان مثال، اخيراً روس‌ها، بمب‌افكن‌هاي استراتژيك خود را به موشك‌هاي كروز كه مي‌توانند از هزاران كيلومتر دورتر، به دشمن حمله كنند مجهز كردند و با اين‌كار خود، به‌انحصار آمريكايي‌ها در اين زمينه پايان دادند. زيرا پيش از اين،تنها بمب‌افكن‌هاي فوق‌مدرني مانند استيلث بي.2 قادر به استفاده از چنين موشك‌هايي بودند.

همچنين پوتين در ماه‌هاي گذشته چندين بار اعلام كرده است كه روسيه تازه‌ترين سيستم‌هاي راكت هسته‌اي خود را آزمايش كرده است و اين خبريست كه مجدداً آمريكايي‌ها را گيج كرده است. او از موشك‌هاي جديدي خبر داد كه مي‌توانند در سپر دفاع موشكي آمريكا نفوذ كنند و نيز موشك‌هاي بالستيك بين قاره‌اي كه با استفاده از فن‌آوري موشك كروز مي‌تواند پس از ورود مجدد به جو زمين با حركت‌هاي زيگزاك، از تيررس موشك‌هاي رقيب فرار كند. او ادامه داد كه در دو سال آينده وحشتناك‌ترين و نيرومندترين موشك متحرك بين قاره‌اي خود را خواهد ساخت. و دو خبر ديگر را بدون آنكه بگويد عملاً نشان داد. حمل موشك‌هاي ( بسيار مخرب ) دوران شوروي سابق توسط بمب افكن‌هاي استراتژيك؛ و آزمايش موشك قاره پيماي «آر.اس.20» معروف به «موشك شيطان». موشكي كه از بعضي از جنبه‌ها از جمله توانايي حمل كلاهك‌هاي تقسيم شونده، در جهان بي‌رقيب است ...

آيا واقعة سالن تئاتر مسكو يادتان هست؟ حادثه‌اي كه در آن، روس‌هابا آزمايشو تجربة نوعي سلاح شيميايي كه قرار بود فوراً دشمن را خواب كند، دوستان و دشمنان را با هم در چنان خواب عميقي قرار دادند كه ده‌ها نفر از آن‌ها هرگز از خواب بيدار نشدند و جان سپردند. اين يك زاوية تسليحاتي جديد بود كه روس‌ها مجبور شده بودند خود را لو دهند. مدتي بعد، پنتاگون، به‌صورت جسته گريخته و چند ماه بعد بصورت يك‌جا، خبر از طرح‌هاي توليد بعضي از تسليحات نامتعارف و در عين حال بامزه داد. ببينيم بعضي از آن‌ها چه بودند.

بمب همجنس گرايي. وقتي اين بمب در جبهة دشمن منفجر شود، سربازان دشمن را از لحاظ جنسي نسبت به هم‌قطاران خود مقاومت‌ناپذير مي‌كند. اين‌كار به‌خرد شدن روحية دشمن و پيامد‌هاي متعدد بعدي، منجر مي‌شود. آن‌ها در طراحي « بمب عشق » از نوعي مادة شيميايي شهوت‌زا استفاده كردند كه رفتار‌هاي همجنس‌گرايانه را به‌طور گسترده‌اي در بين سربازان برمي‌انگيزد و به آنچه نظاميان «ضربة ناگوار اما غيرمرگبار» مي‌گويند،مي‌انجامد.

بوياب. سلاحي كه سربازان دشمن را از بوي بد دهانشان تشخيص مي‌دهد. (اين با سلاح مشابه قبلي متفاوت است)

سلاح شيميايي «نيشم بزن؛ گازم بگير» مي‌تواند جمعيت زنبور‌هاي خشمگين يا موش‌هاي عصباني را به‌سوي نيروهاي دشمن جذب كند. و مادة ديگري كه مي‌توانست پوست بدن را به‌نحو تحمل‌ناپذيري در برابر تابش آفتاب حساس كند.

اما سلاح‌هاي ضعيف‌تر هم وجود دارد. مثل بمب «كي بود؟ كي بود؟ من نبودم» همان‌طور كه از اسم‌اش پيداست مي‌تواند دشمن را به‌نفخ شديد و مسائل بعدي آن دچار كند.

و نسلي از سلاح‌هاي جاسوسي و ميكروبي كه به‌جاي بمب‌افكن‌هاي استراتژيك و موشك‌انداز‌هاي عظيم‌الجثه عمدتاً توسط حشرات حمل مي‌شوند. حشرات آلوده‌اي كه مي‌توانند عوامل كمي كشنده تا بسيار كشندة ميكربي را با خود حمل كنند. سوسك‌هايي كه با خود، دستگاه شنود به همراه دارند. مگس‌هايي كه نيش آن‌ها مي‌تواند تب‌ها و تبخال‌هاي مرگبار را بوجود آورد يا مردان و زنان را عقيم كند. و ده‌ها سلاح ديگر.

اما شما دربارة آينده چه فكر مي‌كنيد ؟ به‌نظر شما ابرسلاح‌هاي واقعي كدام‌ها هستند؟بعضي‌ها معتقدند كه منجيان بشر با پيشرفته‌ترين سلاح‌ها به نجات بشر خواهند شتافت. بيشرفته‌ترين سلاح‌ها كدام است؟ آيا فكر مي‌كنيد پيشرفته‌تر و قوي‌تر از توانمندي‌هاي باطني و نيروهاي... دروني انسان، سلاحي وجود دارد؟ كدام تجهيزات نطامي يا غيرنظامي مي‌تواند با كمترين توانمندي در زمينة «انتقال فكر و اراده از راه دور» يا «انتقال بيماري‌ها و اختلات مختل‌كنندة جسمي و رواني از راه دور» برابري يا مقابله كند؟ كدام ابزار فوق‌مدرن جاسوسي توانايي مقابله با قدرت تله‌پاتي يا نيروي ديد مضاعف و رؤيت از فاصله را دارد؟...

ناجيان جهان و مردان خدا كه براي نجات بشر و زمين عيان خواهند شد، نيازي به موشك يا سپر دفاع موشكي ندارند. آنها قادرند موشك‌ها را توسط خود دشمن و در خانة دشمن منهدم كنند. آنها احتياجي به بمب‌هاي هيدروژني و نوتروني نخواهند داشت زيرا قدرتي فراهسته‌اي در كلام آنان نهفته است. «تصور مي‌كنيد قدرت و هوشمندي يك ابرانسان نسبت به همة انسان‌ها چگونه است؟ اين مانند مقايسه‌اي بين دانايي و توانايي يك انسان با توانمندي همة مورچه‌هاي كره زمين است. در صورت لزوم يك انسان دانا مي‌تواند مقتدرانه و با قدرت كامل بر مورچه‌هاي روي زمين غلبه كند... همة سلاح‌هاي مدرن و فوق مدرن انسان در برابر يك ابرسلاح و همة انسان‌ها در برابر يك ابرانسان داراي چنين حكايتي‌اند».
و كدام ابرقدرت مي‌تواند بر مردمي غلبه كند كه اتحادشان و توكلشان به خداوند است و درِ دعا به رويشان باز است؟ در اين جنگل پرخط، ما يك راه بيشتر نداريم، توكل به خدايي كه در درون ماست و پذيرفتن قابليت‌ها و نيروهايي كه در خود داريم و تلاش براي فعال‌سازي و كنترل آن نيرو‌ها. ما نبايد بترسيم چون به ما گفته شده كه «خدا با ماست اگر با خدا باشيم»پس«الهي با تو هستم، با من بمان».

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر